You just need to Login or Register to make a class proposal. (Sorry about that, but it cuts down on spam and also helps with organizing)

Secondary tabs

gebruikersgids voor thepublicschool.org

iedereen kan het aanbod aan voorstellen, lessen en bijeenkomsten van the public school raadplegen via the public school website. het aanbod in brussel kan je zien door in het ‘somewhere’ menu ‘brussels’ te selecteren. via de google translate knop kan je telkens een ruwe vertaling krijgen van de beschikbare informatie.
 
deelnemen in the public school is simpel: schrijf je in via sign up en meld je aan via log in.
 
een les voorstellen (proposal):
een voorstel is niet meer dan een idee, tot het openbaar wordt gemaakt. een voorstel komt er doorgaans om aan een bestaande vraag te beantwoorden, om tegemoet te komen aan een lacune, of om uiting te geven aan een onevenwichtige verdeling van middelen, maar ook louter verbeelding kan de aanleiding zijn voor een voorstel. maar wat ook de drijfveer, voorstellen functioneren op gelijkaardige wijze in die zin dat ze allen omschrijven wat er niet is (voor de stad, voor een gemeenschap in het bijzonder, voor het individu van wie het voorstel uitgaat).
indien je een voorstel wilt doen voor een les die je zelf zou willen geven of volgen, dan kan dit via de knop ‘make proposals’. je kunt je voorstel heel beknopt formuleren, of aan de hand van een uitgebreide omschrijving. je kunt je voorstel doen in het engels, frans of nederlands. zodra je je voorstel online plaatst, kunnen anderen hun interesse laten blijken, opmerkingen geven, vragen stellen: via het publieke online forum worden voorstellen besproken en verder ontwikkeld.
 
een les volgen (class):
een les activeert het idee achter een voorstel. een les is een moment waarop enkele mensen samen een (of een combinatie) van de ingediende voorstellen organiseren.
je interesse laten blijken in een les doe je via de ’add me’ knop. je kunt ook vragen stellen en opmerkingen posten, en zo de les mee vormgeven.
 
een bijeenkomst bijwonen (meeting):
een bijeenkomst is een geplande gebeurtenis waarbij enkele mensen beslissen om een les of een voorstel tot uitvoering te brengen. een bijeenkomst behoort toe aan de mensen die eraan deelnemen, maar het achterliggende voorstel blijft aan iedereen toebehoren.
indien je een geplande bijeenkomst wilt bijwonen, klik dan op de ‘attending’ knop. met vragen en feedback kun je terecht op het discussion board.
 
brussel volgen:
om op de hoogte te blijven over de publieke school voor architectuur brussel ga je naar de ‘my account’ pagina, en klik je op ‘edit’. door onderaan de pagina ‘follow brussels’ te selecteren, ontvang je wekelijks een email met updates over voorstellen, lessen en bijeenkomsten in brussel.
 

Category:

Login

Close this window